wandeltocht N70 bij Beek

Op Koningsdag liepen we de N70 bij Beek-Ubbergen. Ik had het rondje wel wat aangepast, want het meest westelijke deel bij Nijmegen was niet zo heel boeiend. Daarvoor in de plaats had ik een zuidelijke lus toegevoegd. Het voordeel was ook gelijk dat het daar een stuk rustiger was dan op de N70 zelf. Uiteindelijk viel het me nog mee met de drukte (ik had het nog drukker verwacht), maar we hadden het gebied zeker niet alleen. Desondanks konden we voldoende plekjes vinden voor een pauze. Met 15 km lopen en een hoop kuitenbijters hadden we genoeg rustpunten ingelast. Verder was het vooral genieten van de eerste keer in korte broek na de grijze lange winter.
In een bloemenweitje greep ik m’n kans voor een nieuwe reeks portretten. De dames hadden elkaar helemaal gevonden bij het madeliefjes plukken en dat leverde in elk geval een paar mooie beelden op, die ik ze vast nog wel eens onder de neus duw als ze al puberend elkaar het huis uit kiften ;-).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *