Huttentocht Oostenrijk 2021

In maart 2020 zouden m’n broertje en ik naar Nepal gaan om daar de Manaslu te lopen. Maar een dag voor vertrek ging de wereld op slot, vanwege covid-19. Wat we ons toen nog niet konden voorstellen was dat die situatie heel lang zou gaan duren. Als voorlopig alternatief besloten we in oktober 2021 een huttentrektocht te gaan lopen in de Alpen. Ik stippelde een mooie 6daagse tocht uit van de Silvrettasee naar Tschagguns in het gebergte van Montafon en Rätikon. Met een 16 kilo zware rugzak best pittig, maar o wat mooi! We liepen prachtig paadjes en soms was het best technisch, met kabels en smalle richeltjes. We hadden allerlei soorten weer: van zonnig in shirtje en korte broek, tot in de sneeuw met mutsen en handschoenen. De ervaring was er een om nooit meer te vergeten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *