Oostenrijk 2017

De Alpen blijven favoriet! En zeker in het Vorarlberg komen we graag, omdat het relatief dichtbij is. Dit jaar namen we opa en oma mee in de eerste helft van de vakantie. Buiten dat het heel gezellig was, was er ook het bijkomend voordeel dat Jasper en ik er ook eens met z’n 2en met de mountainbike op uit konden en een meer technische wandeling konden maken.
De eerste week zaten we in Damüls, in het mooiste huisje ooit: ons houten huis maakte deel uit van een kleine verzameling huisjes halverwege de berg, met prachtig uitzicht vanaf een enorm groot balkon. Ons tweede adres in Pfunds in het Oberinntal was bekend terrein en hadden we opnieuw uitgezocht vanwege de grote tuin. Van hieruit kun je makkelijk verschillende kanten op: richting Serfaus, Fiss en Ladis, de Kaunertalgletsjer of richting Italië. Hierna namen we afscheid van m’n ouders en gingen wij verder naar ons laatste adres in Ehrwald. Deze plek stond al langer op ons lijstje, omdat je er vaak langs rijdt, maar nooit eens stopt. Het was er verrassend mooi! (het appartementje viel nogal tegen). We maakten er een helse fietstocht met de fietskarren en onmogelijke beklimmingen over wortels en rotsen. En ik maakte er een prachtige en technische klimtocht in m’n eentje, met klauterstukken langs kabels.
Oostenrijk blijft prachtig!! De bergen, het weer, het eten en drinken, de vele speelplekken voor de kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *