7. In de wolken in Zams

Op de laatste dag gingen we met de Venetbahn omhoog naar 2.200 m… waar de wind ijzig koud de wolken tegen de berg omhoog blies, zodat het dal uit het zicht verdween en we van 19 graden beneden naar 3 graden op de berg gingen. Voor mij een goede test om uit te proberen welke kleding er mee moet naar de Himalaya. Conclusie: meer dan ik nu aan had in elk geval!
Moe van een hele week wandelen en met bevroren handen en wangen was er weinig zin om nog een top te beklimmen. We hielden het bij wat heen en weer gedrentel rondom het bergstation en een ritje met de sinds enkele weken geopende bobbaan: een soort achtbaan, waarbij je zelf de snelheid iets kon reguleren. Jee, wat ging dat ding hard, tot grote vreugde van alle dames! Jammer dat het maar een kort ritje was. Daarna stapten we snel weer in de lift naar beneden, naar de warmte, naar ons huisje, naar de spelletjes en de Jägermeister.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *