8. Muggenbos en dammetje bouwen

Moe, van de wandeling de dag ervoor, was er weinig enthousiasme voor een actieve dag. Er werd wat in de tuin gespeeld en we maakten een korte wandeling door het bos vlakbij de hut. Het stikte er van de muggen en het paadje werd overduidelijk weinig gebruikt, waardoor het soms zoeken was en we door hoge beplanting moesten struinen. Een hele ronde was voor vandaag te ver, dus keerden we om en liepen een groot deel van hetzelfde pad terug. De verrassing was groot toen we het bos uit kwamen en we al direct ons huisje zagen liggen: Jaaaah, gelukkig, we zijn er al!

De rest van de middag werden er dammetjes gebouwd in het beekje naast ons huis, in de tuin gespeeld en een boek gelezen in de schaduw. Een lekkere en welverdiende rustdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *