5. Wandelen, Zwemmen en Buggy-en

Na al het wandelen de voorgaande dagen, was het op de vijfde dag tijd voor een soort van rustdagje. Met de gondel en de stoeltjeslift gingen we vanuit Fendels omhoog naar een speeltuin. In de stoeltjeslift was het ijzig koud: vol in de wind, in de schaduw en met overal sneeuw was het maar net boven het vriespunt. We maakten er een korte wandeling en streken toen neer in de speeltuin. Wij op het terras in de zon met een wit-biertje en de kinderen vermaakten zich in de speeltuin met de glijbanen, waterelementen en op een vlot. Ik wilde juist een foto maken, toen Tieme besloot z’n net een week-oude-diploma C te testen in koud bergwater en met zware bergschoenen aan. Hij verdween voorover koppie-onder in het meertje….. Gelukkig was het in de zon best aangenaam, had ik een handdoek in m’n rugzak en had hij nog een droge jas en fleecetrui. Nadat z’n kleding enigszins gedroogd was roetsten Tieme en ik met een buggy de berg af. Gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *