2. Klimmen naar de Kaunertalgletsjer

Dag 2 bestond opnieuw uit een lekker dagje ‘buitenspelen’. Voor ons was het de vierde keer dat we de Kaunertalgletscherstraat op gingen, maar voor het eerst gingen we vandaag van de gebaande wegen af. Na twee zomers in Noorwegen is ons wel duidelijk dat de kids beschikken over een portie doorzettingsvermogen, dat ze zich goed staande weten te houden op lastige en listige klimmetjes en afdalingen en dat ze daar net zo van genieten als wij. Wij, als ouders, durven steeds meer te vertrouwen (iets met ‘loslaten’) en dus liepen we via een best wel uitdagend pad richting de gletsjer in plaats van via de geasfalteerde weg. Alle vijf worden we hartstikke blij van al dat avontuur en de overweldigende natuur en landschappen. Wat een prachtige en rustige herfst hier in de Alpen!
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *