4. Kathmandu 20 april

S ochtends om 6 uur ging de wekker. Ik had het de hele nacht afwisselend koud gehad tot badend in het zweet. Kortom, ik was nog verre van fit. Na een douche begon ik met m’n spullen sorteren en klaar te leggen voor de tassencheck. Na een kwartier moest ik toch echt even zitten en brak het zweet me uit. Even voor half 7 kwam er een appje van gids Sander: ook de rest van de groep was ziek… het was beter een dag langer in Kathmandu te blijven om uit te zieken. Opgelucht dook ik terug m’n bed in en bleef daar de rest van de dag. Ik sliep bijna onafgebroken. Halverwege de dag kwam Sander wat bananen brengen en zowaar lukte het om er 1 weg te werken. Maar meer dan dat ging het echt niet worden…. 

’s Ochtends om 6 uur ging de wekker. Ik had het de hele nacht afwisselend koud gehad tot badend in het zweet. Kortom, ik was nog verre van fit. Na een douche begon ik met m’n spullen sorteren en klaar te leggen voor de tassencheck. Na een kwartier moest ik toch echt even zitten en brak het zweet me uit. Even voor half 7 kwam er een appje van gids Sander: ook de rest van de groep was ziek… het was beter een dag langer in Kathmandu te blijven om uit te zieken. Opgelucht dook ik terug m’n bed in en bleef daar de rest van de dag. Ik sliep bijna onafgebroken. Halverwege de dag leken kleine slokjes water weer binnen te blijven en kwam Sander wat bananen brengen (en nieuw wc-papier ;-)). Zowaar lukte het om een banaan weg te werken. Maar meer dan dat ging het echt niet worden…. 

Mijn ‘menu’ vandaag: ORS, uiteindelijk een havermoutreepje en de prullenbak in gebruik als kots-emmer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *