2022 was een mooi jaar

De kerstvakantie bestond uit cocoonen en achterstallig digitaal onderhoud: foto’s nalopen, laptop opschonen en filmpjes monteren. Er lag nog het nodige materiaal te wachten vanaf april, toen we een week in het Zwarte Woud waren. Die zijn dus inmiddels (eindelijk) klaar. Na daarna nog een maand Noorwegen en een week Oostenrijkse Alpen was ik al bijna weer vergeten dat we in het Zwarte Woud ook echt mooie dingen gezien en gedaan hadden.
Verder hadden we in Noorwegen natuurlijk onze fantastische driedaagse trekking als hoogtepunt. En in Oostenrijk beleefden we een prachtige herfstweek in de bergen. 2022 was weer een mooi jaar! Gelukkig hebben we de beelden nog….

Of zie hier alle andere filmpjes:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *